Kviečiame minėti Europos dieną

Kviečiame minėti EUROPE DIRECT organizuojamą Europos dieną susipažįstant su antriniu panaudojimu, teisingu rūšiavimu bei daiktų mainymosi galimybėmis!

Gegužės 9 d., 12:12 – 16:00, pakuočių atliekų tvarkymo organizacija „Žaliasis taškas“ kartu su Tauragės regiono atliekų tvarkymo centru laukia lankytojų „Žaliųjų edukacijų erdvėje“, V. Kalvano parke! Renginys NEMOKAMAS!

TRATC pristatys naudingų daiktų mainymosi erdvę „PADĖK“ bei kvies atsinešti savo nebenaudojamą, išaugtą ar tiesiog pabodusį ir sandėliukuose dulkantį, tačiau kokybišką transporto inventorių – riedlentes, paspirtukus bei dviračius, riedučius, šalmus ir kitas sporto priemones ir mainytis jomis su kitais renginio dalyviais!
Na, o „Žaliasis taškas” renginio dalyvius ir svečius supažindins su teisingo atliekų tvarkymo svarba ir reikšme, bei patikrinus rūšiavimo žinias – apdovanos prizais!
Edukacinėje erdvėje lankytojų laukia ir diskusija apie atsakingą vartojimą, atliekų prevenciją bei pažintis su atliekų perdirbimo ekspozicija!

Pristatysime dalyviams populiariausius stalo ir lauko žaidimus, pagamintus iš antrinių žaliavų bei skatinsime pasisemti idėjų daiktų atnaujinimui namuose!

Daugiau informacijos apie renginio metu vykstančias veiklas rasite čia: https://www.facebook.com/events/1240196026598760/?ref=newsfeed