Atliekų surinkimas apvažiavimo būdu Tauragės savivaldybėje

Informuojame, kad 2023 metų balandžio 1, 8, 15; gegužės 6, 13, 27; rugsėjo 2, 9, 16, 30; spalio 7, 28 dienomis, UAB „EKONOVUS“ Tauragės rajono savivaldybės seniūnijose vykdys didžiųjų atliekų (seni baldai, čiužiniai, kilimai, langų rėmai, durys, dviračiai, vežimėliai), buityje susidarančių pavojingų atliekų (t. y., baterijos, akumuliatoriai, buitinės chemijos produktų, dažų, lakų, skiediklių atliekos, cheminėmis medžiagomis užteršta pakuotė, tepalų filtrai, panaudoti tepalai ir kitos naftos produktų atliekos, dienos šviesos lempos ir kitos atliekos, kuriose yra gyvsidabrio) bei elektros ir elektroninės įrangos atliekų surinkimą apvažiavimo būdu.

Gyventojai, norintys pasinaudoti šia nemokama paslauga, atliekas turi pristatyti į lentelėje nurodytą vietą nurodytu laiku (primename, kad iš anksto sunešti atliekas draudžiama).

Atkreipiame dėmesį, kad buityje susidariusios pavojingos atliekos turi būti tinkamai supakuotos – atskirtos pagal rūšis, pageidautina originalioje pakuotėje arba sandariose talpose, kad neišsilietų, neišbirtų ir nesusimaišytų tarpusavyje. Pavojingos atliekos būtinai turi būti identifikuotos.  Perduodamos atliekos neturi kenkti gamtai ir žmogaus sveikatai.

Daugiau informacijos dėl atliekų surinkimo apvažiavimo būdu (mašinos atvykimo laiko ar kt.), teirautis UAB EKONOVUS, tel. 8 640 80081.

GRAFIKĄ ATSISIŲSTI GALITE ČIA